News Ticker

Tertúlia d’història online amb el llibre: “Sobre el concepte d’història” de Walter Benjamin, divendres 5 de febrer a les 18h.

Passatges és el nom del Memorial que l’artista israelià Dani Karavan va realitzar a Portbou en homenatge a Walter Benjamin, amb motiu del 50 aniversari de la seva mort. Finançat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern de la República Federal d’Alemanya, va ser inaugurat el 15 de maig de 1994. Font: Viquipèdia.

Tertúlia d’història online amb el llibre: “Sobre el concepte d’història” de Walter Benjamin, divendres 5 de febrer a les 18h. 

Benjamin, Walter. (2019). Sobre el concepte de la història. Barcelona: Flâneur.

“Les tesis Sobre el concepte d’història (1940) de Walter Benjamin constitueixen un dels textos filosòfics i polítics més importants del segle XX. Dins del pensament revolucionari tal vegada sigui el document més significatiu des de les Tesis sobre Feuerbach de Marx. Text enigmàtic, al·lusiu, fins i tot sibil·lí, el seu hermetisme és constel·lat d’imatges, d’al·legories, d’il·luminacions, sembrat de paradoxes estranyes, travessat d’intuïcions fulgurants.” Editorial Flâneur

Activitat oberta i gratuita 

La tertúlia és online per l’aplicació zoom que la podeu descarregar gratuïtament. Sí no ets soci/sòcia de l’entitat i vols participar a la tertúlia, escriu un mail a tothistoria@tothistoria.cat i t’enviarem l’enllaç per participar el mateix dia de la tertúlia. 

Horari  de 18,00 a 20,00

logotothistc3b2riapetit1       logo_pati_nomeslletres_180

 

Leave a comment