News Ticker

Ruta de Sant Pere a Sant Pau, a la recerca dels límits de la Barcelona Medieval i Moderna, diumenge 16 juny, 10h del matí

Planta_muralla_medieval_de_Barcelona

Anar de Sant Pere a Sant Pau és una expressió que indicava anar d’extrem a extrem de la Barcelona a l’època medieval i moderna, i en aquesta ruta ho farem. Cercarem els límits des de la ciutat en les diferents èpoques, seguirem l’antiga Via Augusta, el cardus romà, la gran via de Ciutat Vella que va des del portal Nou al de Sant Antoni, i fins al monestir de Sant Pau del Camp.

Passem per llocs que ja hem passat en altres rutes, però també ens endinsem per carrers que mai hem estat del Call i del barri del raval. Descobrirem certa simetria que té la nostra meravellosa ciutat, de monestirs, fàbriques d’indianes, hostals, hospitals, més una caminada que una ruta.

A càrrec de Gregor Siles, historiador.

Diumenge 16 de juny a les 10 del matí.

Lloc de trobada sota l’arc de triomf (Metro arc de triomf L1 – vermella).

Duració 2.30 h aproximadament.

Preu: 12€ / 10 € socis/sòcies com a donatiu a l’entitat. Inscripcions per rigorós ordre d’arribada. Places limitades.
El pagament és per avançat un cop feta la inscripció, la persona responsable de la ruta es posarà en contacte amb la persona inscrita per gestionar el pagament mitjançant Bizum o transferència bancària. No es faran canvis ni devolucions. 

Inscripcions a Formulari

Els diumenges el Monestir de Sant pau del Camp organitza visites guiades a les 12:45, no tenen cap relació amb la nostra entitat, però per horaris es poden enllaçar les dues activitats. Les inscripcions a: Sant Pau del Camp.

Organitza.

Leave a comment