News Ticker

Xerrada “La Perona: més enllà de les barraques” Dilluns 8 de Febrer a les 19 hores a Can Fabra

Barraques de la Perona, Ronda de Sant Martí. Del web: http://santmartidemografia.blogspot.com.es/2011/10/el-barri-de-la-perona.html

Barraques de la Perona, Ronda de Sant Martí. Del web: http://santmartidemografia.blogspot.com.es/

Xerrada “La Perona: més enllà de les barraques” per Josep Molina, advocat i nascut a les barraques de la Perona.
Vivències d’un noi de la Perona a través dels records d’adult. L’instint de la supervivència i la formació intel·lectual, fins a convertir-se en advocat. Conferència teatralitzada en forma de monòleg.
“Las precarias condiciones sociales y económicas en las que vivíamos crearon situaciones de desigualdad social llenando nuestras vidas de indignación y en muchos de aquellos inmigrantes se forjó un espíritu rebelde contra la injusticia que se fue traduciendo en lucha clandestina contra la dictadura y un largo trayecto de batallas sociales y políticas a través de las asociaciones de vecinos, convirtiéndose en el punto de partida de otra Barcelona más digna, contra la especulación y por los derechos sociales”. De las Barracas a la Barcelona de hoy. 

Data: dilluns 8 de febrer Horari 19,00 Lloc: Centre Cultural Can Fabra, Segre, 24-32 Plaça de Can Fabra, Barcelona Organitza: Tot Història Col·labora: Centre Cultural Can Fabra. Activitat oberta i gratuïta.

Logo Tot Història 2
tot_5.jpg

Leave a comment