Skip to content

VINE AL MERCAT, FES DE CUINER I MENJA PLATS HISTÒRICS

Benvolguts i benvolgudes,

Des de Tot Història Associació Cultural-L’Escola d’Història us volem oferir la següent activitat:

VINE AL MERCAT, FES DE CUINER I MENJA PLATS HISTÒRICS

Et volem oferir una atractiva activitat  culinària. Vols conèixer un
mercat històric de Barcelona, seguir consells de compra, cuinar-ho i
menjar-ho de  mà d’un cuiner professional?  Et proposem fer un viatge
per la  cuina casolana  tot seguint receptes antigues de les nostres
àvies.

La visita consisteix en visitar el Mercat de Santa Caterina (inclou
visita guiada i comentada, realitzada per un historiador, de la
història de l’antic Convent de Santa Caterina, el qual dóna lloc a
l’actual mercat), fer la compra dels ingredients a cuinar, cuinar-los
en grup i  com a premi final un àpat  conjunt.

Cuiner de reconegut prestigi.

Dates proposades: Dissabtes 14, 21, 28 gener, 4,11,18, 25 de febrer i
3, 10, 17, 24, 31 de març

Horari: de11 a 16 hores.

Què cal dur: Davantal de cuina.

Material lliurat: Text amb la recepta i  la Història dels plats cuinats.

Nombre de participants: entre 8/10 màxim per grup.

Preu per persona:

– Soci Tot Història Associació Cultural- L’Escola d’Història: 20€

– No soci: 30€

– Socis protectors Tot Història Associació Cultural- L’Escola d’Història: Gratuït.

(Inclou cuiner, el primer i el segon plat, les postres, la beguda i el
pa, el material  i  la logística general)

Els ingredients seran cuinats   i menjats a la Nau Ivanow (Carrer
d’Hondures, 28-30)

Reserves: 609 42 20 89 (Pau Vinyes)

Més informació: http://escolahistoria.wordpress.com/