News Ticker

Vídeo Presentació del Llibre “Ningú se n’escapa. La cultura funerària a Barcelona”. editat per Tot Història i Llop Roig. Dimecres 20 de gener a les 19h.

Presentació online per zoom del llibre Ningú se n’escapa. La cultura funerària a Barcelona – dimecres 20 de gener a les 19h amb els autors i les autores, i dirigit l’acte per l’historiador i actor Jaume Comas.
Des de Tot Història Associació Cultural amb la col·laboració de Llop Roig hem editat el llibre Ningú se n’escapa. La cultura funerària a Barcelona, el qual és el número 4 de la col·lecció de Tot Història Llibres. Els autors són els historiadors Gregor Siles Molina i Pau Vinyes i Roig, la biòloga Margarida Salvadó Costa i la historiadora de l’art Alba Vendrell Torres,  i amb pròleg d’Adrià Terol i Hernández, historiador i gestor cultural de Cementiris de Barcelona.
Els socis i sòcies de l’entitat podreu adquirir exemplars amb un 30% de descompte (12,60€) i enviament gratuït. Si esteu interessats en l’adquisició d’un exemplar escriviu un correu electrònic a: llibres.lloproig@gmail.com amb les vostres dades (nom, cognoms, adreça postal i telèfon)  i ens posarem en contacte tot donant-vos les dades per fer la transferència.
També podeu adquirir el llibre a http://lloproig.cat/
Us adjuntem el dossier de premsa, on trobareu més informació del llibre fent clic Pdf