News Ticker

Tertúlia d’història a la fresca, divendres 3 de juliol: Jesús Històric

IMG-20150509-WA0000

Darrera tertúlia de la temporada a la fresca, dintre de les LLIMONADES 2015, Festival d’estiu del Pati Llimona

Divendres 3 de juliol

Tertúlia sobre el Jesús històric,

Recomanable llegir algun  dels 3 evangelis sinòptics, Mateu, Marc i Lluc, del que podeu trobar moltes versions, en català està la versió de Joan Francesc Mira. http://www.grup62.cat/llibre-evangelis-94203.html

i la lectura de

Piñero, Antonio. (2011). Guía para entender el Nuevo Testamento. Madrid: Trotta.

La part centrada en el Jesús històric, de les pàgines pàg 151 a la 226 (però recomenable llegir de la 1 a la 226). El podeu trobar en pdf a la xarxa, si poseu al google “pdf Guía para entender el Nuevo Testamento”.

Horari  de 19,00 a 21,30

Al Centre Cívic Pati Llimona.
C/ Regomir, 3 – Barcelona

Info sopar final 

El proper divendres 3 de juliol tenim la darrera tertúlia de la temporada (la info sobre la lectura que estem fent sobre a la figura històrica de Jesús la teniu a tothistoria.cat), després anirem a fer el darrer sopar, de la temporada.

No serà només de pa i vi, hi hauran unes quantes coses més, anirem al Restaurant de l’Ateneu (carrer Canuda 6, Barcelona), el menú és de 20 euros iva inclòs i el podeu consultar fent clic a Menú, és el primer, el menú de grups A. L’horari del sopar és a les 22:00, per si alguna persona va sense passar per la tertúlia.

Però per sopar necessitem apòstols i apòstoles, no calen messies, ni traïdors, per això si voleu venir a sopar us heu d’apuntar fent clic a formulari per fer la reserva exacte de gent, també podeu portar deixebles. Divendres a les 8 del matí es tanca el termini d’inscripció.

Benaventurats els i les que vingueu, us esperem a tots i totes

 

logotothistc3b2riapetit.jpg      logo_pati_nomeslletres_72x72

 

Leave a comment