News Ticker

Teatre 27/11/2016 ‘Els darrers dies de la Catalunya republicana’

roviraTot Història organitza una sortida al Teatre La Vilella (el dia 27/11/2016 a les 20:00 per anar a veure l’obra ‘Els darrers dies de la Catalunya republicana‘. La companyia teatral ens oferirà un col·loqui postfunció i un descompte en el preu de l’entrada.

Preguem que els interessats ompliu amb les vostres dades el següent formulari i feu un ingrés de 10 euros si sou socis de Tot Història (30% de descompte respecte el preu normal) o 11 euros si no sou socis, al compte ES78-0182-0880-61-0201530982

IMPORTANT a l’assumpte del ingrés posar nom i cognom seguit de Teatre

Organitzador:  ferran.camps@tothistoria.cat

Sinopsi: Aquesta obra és la narració verídica d’uns dies dramàtics viscuts per l’escriptor, historiador i polític, Antoni Rovira i Virgili, quan entra en fase culminant l’ofensiva final de Franco contra Catalunya. Narració de l’angoixa, la desfeta i l’èxode dels catalans, que han estat les principals víctimes de la guerra encesa a Espanya per l’alçament militar de l’any 1936. Multitud de temes connecten els anys 30 amb l’actualitat: les relacions entre Catalunya i Espanya, els èxodes per Europa i la por a la pèrdua de la pròpia identitat. Rovira i Virgili narra, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: La pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.

L’espectacle és un diàleg entre el personatge Antoni Rovira i Virgili i un violoncel·lista que s’expressa amb el seu instrument.

Leave a comment