News Ticker

Sortida Cultural i Gastronòmica a Vallbona de les Monges – Dissabte 05 d’octubre de 2013

Monestir de Santa Mariade Vallbona

Monestir de Santa Mariade Vallbona

SORTIDA CULTURAL I GASTRONÒMICA A VALLBONA DE LES MONGES

Dissabte dia 5 d’octubre de 2013.

Sortida de Barcelona a les 8 del matí (amb cotxes particulars tot compartint despeses viatge entre els ocupants). Lloc: Palau de Pedralbes.

En arribar a Vallbona de les Monges ens dirigirem a la Cooperativa l’Olivera on participarem en l’activitat “Visita a la vinya i amb esmorzar del veremador”. En aquesta visita farem un viatge en el temps, recollirem una petita mostra de raïm a mà, tal com ho feien els nostres avis i tal com ho fan a l’Olivera des dels seus inicis, i per recuperar forces: el típic esmorzar veremador. Tot seguit portarem a xafar el raïm recollit al celler on podrem conèixer el procés d’elaboració així com tastar el most de la collita. La visita continua amb el recorregut per les instal·lacions i un tast d’alguns dels productes de l’Olivera (Durada de l’activitat 2.30 h – Preu de l’activitat 10€). En acabat estona lliure i/o visita del poble. A les 2 del migdia dinar al Restaurant El Tallat (Preu menú amb beguda i cafè i IVA inclòs 16€). A 2/4 de 5 de la tarda visita guiada pel Monestir de Santa Maria de Vallbona.Visitarem el monestir cistercenc tot resseguint la seva història (Preu visita 4€). A les 6 de la tarda tornada cap a Barcelona.

Preu Total 35 euros (5 euros inclosos de donatiu a l’entitat).

Places limitades a 15 persones per rigorós ordre de reserva.

Inscripcions fins el 25 de setembre de 2013 a: tothistoria@gmail (indiqueu visita Vallbona de les Monges i si disposeu de vehicle propi)

Informació: Pau Vinyes (609 422 089)

Leave a comment