Sopar Final de temporada – 14 de juliol a les 22:00 al Restaurant Salamanca
Divendres 14 de juliol fem la darrera tertúlia i el sopar de final de temporada, despès d’un any amb moltes històries viscudes
Anem al Restaurant Salamanca, a menjar, beure i a veure si ens tornen els papers… a la Barceloneta, C/Almirall Cervera, 34, a les 22:00.
El preu són 37,10 euros, no és baratu però el menú és complet, davant la platja i les nits d’estiu a la vora del mar fan cels imaginats… (Sisa dixit) és a dir, sense preu
Per venir us heu d’inscriure en el següent Formulari Feu-ho ràpid, falta un mes però el 3 de juliol tanquem reserva
Si us plau, si us apunteu és per venir, si finalment no podeu, aviseu amb suficient antelació
Us esperem gent, en una revetlla històrica
Aquí el menú:
APERITIU DE LA CASA
***
PICA-PICA
Amanida “Salamanca”
Assortiment Ibèric de Gla “extra” de Guijuelo
llagostins Cuits
Anxoves de l’Escala i Seitons en Vinagre
Calamars a l’andalusa
Pebrots del Padró
SEGON PLAT A ESCOLLIR
Lluç a la Basca amb Cloïsses i Espàrrecs Blancs
o
Sèpia a la Planxa amb cachelos i verduretes
o
Paella de Peix i Marisc
o
Entrecotte de Galícia al gust al roquefort, al pebre oa la brasa amb patata panadera i verduretes
POSTRES A ESCOLLIR
Flam Casolà amb Nata
o
Sorbet de llimona Casero
CELLER
Vi Blanc i Negre (DO Penedès)
Cafès, licors de Poma i Préssec
Aiguardents Blanco, d’Herbes i de Cafè
Degustació de Pastís de Santiago
Leave a comment
Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.