News Ticker

Visita a la Basílica de Sant Just i Pastor per sòcies/socis, Dissabte 27 de febrer a les 12 del migdia

020

Imatge de http://florestanbcn.blogspot.com.es/

Visita a la Basílica de Sant Just i Pastor per sòcies/socis de Tot Història

Dissabte 27 de febrer a les 12 del migdia.  Preu 6 euros. Inscripcions fent clic a Formulari pagament el mateix dia de la visita, abans d’entrar.

La Basílica de Sant Just i Pastor és un dels temples més antics de Barcelona, existent des de  l’època romana. Els arqueòlegs i investigadors en els darrers anys han fet troballes sorprenents,  que abasten 20 segles d’història. Des d’un possible temple romà, bessó del d’August, a l’església paleocristiana amb la tomba d’un home sant i una piscina baptismal, restes d’època visigòtica i franca, una fossa comuna del segle XIV de la pesta negra, fins una còpia de l’arca d’aliança d’edat contemporània, i moltes més coses a descobrir.

Doncs des de Tot Història no ens ho volem perdre i organitzem una visita guiada per descobrir-la.

El preu de la visita és  6 euros per persona, per  un grup mínim de 15 persones (si som menys  8 euros, el preu habitual de la visita són 10 euros) visita guiada completa: (Tríptic + Visita: interior, Restes arqueològiques S.VI, Capella de l’Eucaristia i dels Sants Màrtirs, Sagristia, Cobertes i Campanar). Es paga el mateix dia de la visita.

Podem fer un grup fins a 30 persones, com les places són limitades,  si us apunteu i si després us surt un imprevist aviseu quan abans millor, i plogui o nevi es fa la visita.

Després qui vulgui es pot apuntar a fer unes, tapes pel barri.

Vinga us esperem per passar un gran dissabte.

Web Sant Just i Pastor http://basilicasantjust.cat/

Aquí un excel·lent resum del que veurem, escrit per l’amic Enric H. March

De l’Infern al Purgatori: la basílica dels Sants Just i Pastor

Leave a comment