News Ticker

Nova temporada de Cinefòrums 2015/16 al Pati Llimona

El primer cartell de cine de la història, dels germans Lumière (1895).

El primer cartell de cine de la història, dels germans Lumière (1895).

Tot Història Associació Cultural programarà una nova temporada de Cinefòrums per al curs 15/16 a al Pati Llimona. Després de la bona acceptació de les sis projeccions i debats realitzats en el curs 14/15, s’ampliaran a vuit les sessions per a la temporada vinent, sempre en divendres a les 19:00 hores.

Amb la intenció de projectar pel·lícules produïdes en diferents dècades del segle XX, de qualitat i en versió original, que permetin una aproximació a tots els períodes de la Història, l’Associació va fer passis en el curs anterior de El Hundimiento,Julio CésarLa Reina Margot,Campanades a mitjanitAn Anarchist Life, així com una doble sessió de cinema mut amb El Cuirassat Potemkin i Temps Moderns. Els passis han estat gratuïts i oberts a tothom, ja fossin socis de l’entitat o no, i s’ha intentat sempre estimular un debat enriquidor obert a tots els assistents al final de cada film. Pel proper curs s’ha decidit mantenir aquest esperit.

De cara a la temporada 15/16 hi haurà la sessió inaugural al novembre amb la pel·lícula El Lleó a l’hivern.

Tot Història vol agrair des d’aquí l’acollida magnífica que ens fa de la sala el Pati Llimona, oferint-nos so i imatge professionals.

logotothistc3b2riapetit1    logo_pati_nomeslletres_72x72

Leave a comment