News Ticker

(HEM COBERT TOTES LES PLACES) Excursió Maternitat d’Elna i Exili Republicà‏ amb Assumpta Montellà, 2015

elna

Maternitat d’Elna

Sortida a la Maternitat d’Elna i al camp de concentració d’Argelers (actualment platja d’Argelers). Sortida en autocar des de Barcelona i retorn el diumenge 1 de març de 2015. Entrada a la Maternitat d’Elna i al Museu de l’Exili d’Argelers. Guiatge a càrrec de la historiadora i escriptora Assumpta Montellà. El preu són 25 € socis 27 € no socis (guiatge, entrada dos museus i autocar) + 15 menú dinar (opció dinar de carmanyola). Inscripció fent click a Formulari 

(HEM COBERT TOTES LES PLACES) , SI T’INSCRIUS ARA PASSES A LA LLISTA D’ESPERA PER SI HI HA ALGUNA BAIXA, MOLTES GRÀCIES

Número de compte per fer l’ingrés  BBVA  ES78-0182-0880-61-0201530982

El pla de la sortida de l’1 de març de 2015 és el següent:

Sortida de Fabra i Puig / Avinguda Meridiana (Estació Renfe Sant Andreu Arenal) a les 8 del matí. Sobretot molta puntualitat, si us plau.

Farem una parada pel camí per a esmorzar (qui vulgui es pot dur l’entrepà de casa).

Anirem a la platja d’Argelers on reviurem el tràgic món del camp de concentració. Tot seguit visitarem el museu de la Retirada d’Argelers. Després anirem a Cotlliure on visitarem la tomba d’en Machado i disposarem de 30/45 minuts per visitar la població. Seguidament anirem a Elna on dinarem vers les 2 del migdia.

Per la tarda visita de dues hores de la Maternitat d’Elna. El guiatge de la sortida va a càrrec de l’Assumpta Montellà, historiadora i autora de diversos llibres, entre els quals la Maternitat d’Elna.

L’hora d’arribada serà cap a les 8 del vespre aproximadament.

Logo Tot Història 2

Leave a comment