News Ticker

Excursió Cultural 80 aniversari de l’Exili Republicà – Vall de Camprodon, diumenge 7 d’abril

foto-retirada
 
EXCURSIÓ CULTURAL 80 ANIVERSARI L’EXILI REPUBLICÀ – VALL DE CAMPRODON
DIUMENGE, 7 D’ABRIL DE 2019
Punt de trobada: Avinguda Meridiana-Fabra i Puig (davant estació RENFE Sant Andreu Arenal)
Hora de sortida: 8 del matí (puntuals)
Coordinador sortida: Pau Vinyes i Roig
 
Arribada a Espinavell aprox. 10 hores, esmorzar.
Excursió pels escenaris de la Retirada del febrer de 1939 pel Coll Pregon. És la ruta que va seguir l’escriptor i dibuixant Avel·lí Artís Gener, Tísner, juntament amb la resta de membres de la 60 Divisió de l’exèrcit republicà i molta altra gent. 2 hores de camí aprox. Acompanyats per en Lluís Bassaganya, president del Centre d’Estudis La Retirada i en Pau Vinyes i Roig, historiador i membre de Tot Història Associació Cultural. Per aquesta activitat es recomana calçat de muntanya.
Dinar de menú a Espinavell.
Retorn a Camprodon.

Visita de dues exposicions a Camprodon: “La retirada – L’èxode d’un poble” i “Vencedors i Vençuts”. En acabar estona lliure per comprar embotits. 

Retorn a Barcelona. Arribada entre les 20 i 21 hores aprox.
Transport: segons el número d’apuntats es mirarà de llogar un microbús. En cas contrari en cotxes particulars.
Àpats d’esmorzar i dinar de  menú a càrrec de cadascú / Despeses de viatge a compartir per cotxe, si fos el cas. 5€ per cap per abonar en el moment de la sortida que serà lliurat al guia com a compensació per la col·laboració en el guiatge. 
Inscripcions fins el 25 de març de 2019. Places limitades.  Inscripcions a FORMULARI (indicar si disposa de cotxe i places disponibles, en cas que l’opció microbús no fos possible) Per raons de logística i/o mal temps la sortida pot tenir alguna alteració en el programa previst i/o ser anul·lada. Per a més informació:tothistoria@tothistoria.cat
 

Leave a comment