News Ticker

Tertúlia d’història presencial, amb el llibre: “Los Habsburgo, soberanos del mundo” de Martyn Rady,(del capítol 16 fins al final) divendres 2 de juliol a les 19h, al Pati llimona

Felip II i la seva neboda Anna durant un banquet amb familiars i cortesans, per Alonso Sánchez Coello.

Tertúlia d’història presencial amb el llibre: “Los Habsburgo, soberanos del mundo” de Martyn Rady,(del capítol 16 fins al final) divendres 2 de juliol al Pati Llimona a les 19h.

Places limitades, inscripicó fent clic a Formulari 

Rady, M. (2020). Los Habsburgo, soberanos del mundo. Barcelona: Taurus. (De l’1 al capítol 15 inclòs).

“Durante más de nueve siglos, los Habsburgo engendraron bobalicones y visionarios, aficionados a la magia y la masonería, fanáticos religiosos, monarcas comprometidos con el bienestar de sus pueblos, mecenas de las artes y adalides de la ciencia, y constructores de grandes palacios e iglesias. Algunos miembros de la casa de Habsburgo se entregaron abnegadamente a la paz, mientras que otros se embarcaron en guerras estériles”. Martyn Rady. 

Activitat oberta i gratuïta 

La tertúlia és online per l’aplicació zoom que la podeu descarregar gratuïtament. Sí no ets soci/sòcia de l’entitat o no estàs a la llista de distribució i vols participar en la tertúlia, escriu un mail a tothistoria@tothistoria.cat i t’enviarem l’enllaç per participar el mateix dia de la tertúlia. Per participar en la tertúlia no és necessari ser soci/sòcia i és una activitat gratuïta. 

Horari  de 19,00 a 21,00 al Centre Cívic Pati Llimona 

Carrer del Regomir, 3, 08002 Barcelona

logotothistc3b2riapetit1       logo_pati_nomeslletres_180

 

Leave a comment