News Ticker

Comunicat de Tot Història

logotothistc3b2riapetit1

COMUNICAT

Davant els fets que s’estan produint darrerament en el nostre país, que atempten de forma directa contra drets fonamentals de les persones i els pobles, TOT HISTÒRIA ASSOCIACIÓ CULTURAL vol manifestar de forma pública el següent:

– El compromís de TOT HISTÒRIA amb la defensa del nostre país, de la llibertat d’expressió, reunió, associació i del dret de tots els pobles a decidir el seu futur.

– L’enèrgica repulsa de tots aquells actes que retallin aquests drets fonamentals de les persones i els pobles, i concretament els que dissortadament s’estan duent a terme actualment contra un país i la seva gent que, senzillament, està reclamant el dret a decidir el seu futur.

–  El compromís amb la defensa de la pluralitat, la tolerància i el respecte en el camp de les idees i pensaments, els quals no poden ser de cap manera imposats, coartats o retallats mitjançant la força ni els procediments judicials.

D’aquesta manera, i des del màxim respecte a la pluralitat d’idees, TOT HISTÒRIA ASSOCIACIÓ CULTURAL estarà al costat de la voluntat de la majoria del poble de Catalunya, la qual s’està expressant de forma cívica i exemplar.

 

TOT HISTÒRIA ASSOCIACIÓ CULTURAL

Leave a comment