News Ticker

Cinefòrum, Julius Caesar de J. L. Mankiewicz a l’Espai30 La Sagrera, Diumenge 21 de desembre

cesar

Diumenge 21 de desembre a les 18:00 a l’Espai30 La Sagrera, Tot-Història Associació Cultural organitzarà un cinefòrum a partir de la pel·lícula Julio César / Julius Caesar (1953), projectada en V.O.S.E i amb pantalla, equip de so i butaques de cinema.

Guanyadora del Academy Award for Best Art Direction, dirigida per Joseph L. Mankiewicz, amb Marlon Brando en el paper de Marc Antoni (nominat als Oscars com a millor actor per aquesta interpretació) i basada en l’obra de teatre homònima escrita per William Shakespeare, el film comptà amb l’aclamació generalitzada del públic i la crítica.

Recrea la conspiració en contra del dictador romà Juli Cèsar, el seu homicidi i les seves conseqüències. Constitueix un dels molts treballs shakespearians basats en fets històrics.

La trama gira al voltant de la lluita psicològica entre las demandes en conflicte sobre l’honor, el patriotisme i l’amistat.

Inscripcions en aquest formulari.

Emplaçament de la projecció: Espai30 (Carrer d’Hondures, 28-30, Barcelona) Metro L1, L5, L9 i L10 (La Sagrera) / Autobusos H8, V27, 34, 40, 62, 96 i 126
Data i hora: Diumenge 21 de desembre a les 18:00
Serveis: Bar, WC, equip de so professional, pantalla i butaques de cinema
• Aforament limitat a 72 places
• Activitat gratuïta

Leave a comment