News Ticker

Cinefòrum 21/04/2016; La Vida de los Otros (Florian Henckel von Donnersmarck) al Pati Llimona

Das_Leben_der_AnderenDivendres 21 d’abril a les 19:00 a Pati Llimona, Tot-Història Associació Cultural organitza un cinefòrum  a partir de la pel·lícula Das Leben der Anderen = La vida de los Otros projectada amb pantalla i equip de so de cinema.

Das Leben der Anderen és una pel·lícula alemanya de l’any 2006 dirigida per Florian Henckel von Donnersmarck amb guió del propi director i protagonitzada per Ulrich Mühe i Martina Gedeck, que relata l’espionatge del dramaturg Georg Dreyman per comprovar si és lleial al règim de la RDA a mitjans dels 80 a la part oriental de Berlin.

Gerd Wiesler, el capità encarregat d’espiar el dramaturg, entrarà a través d’aquest seguiment en el món de l’art, de la visió crítica del món I d’un tipus de relacions socials que ell desconeix. Wiesler s’allunyarà cada vegada més de la seva tasca de trobar informació recriminant sobre Dreyman, fins  a convertir-se en còmplice. Serà, precisament, gràcies a aquest espia, que Dreyman no serà mai delatat a les més altes autoritats de la RDA.

La pel·lícula va ser guardonada amb nombrosos premis, incloent diversos premis del cinema alemany 2006 (en set categories de les onze nominacions que tenia), quatre premis del cinema de Bavària 2006 i tres Premis del Cinema Europeu. A la gala dels premis Oscar de 2006 va contribuir juntament amb El tambor Tin i En qualsevol lloc d’Àfrica a presentar a concurs tres candidatures alemanyes.

  • Emplaçament de la projecció: Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir, 3)
  • Data i hora: Divendres 21 d’abril a les 19:00
  • Serveis: WC, equip de so professional, pantalla
  • Aforament limitat
  • Activitat gratuïta

Leave a comment