News Ticker

Cinefòrum 17/03/2017; Lincoln (Steven Spielberg) al Pati Llimona

descarga

Divendres 17 de març a les 19:00 a Pati Llimona, Tot-Història Associació Cultural organitza un cinefòrum  a partir de la pel·lícula Lincoln projectada amb pantalla i equip de so de cinema.

Lincoln és una pel·lícula americana de l’any 2012 dirigida per Steven Spielberg i interpretada per Daniel Day-Lewis i Sally Field, com a president dels EUA, Abraham Lincoln i Sally FIeld com a Mary Tood Lincoln. El guió de Tony Kushner es basa en part en la biografia escrita per Doris Kearns Goodwin, Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln, i narra els últims anys de la vida del President dels Estats Units Abraham Lincoln, i els seus esforços per a ratificar la tretzena esmena de la Constitució dels Estats Units, que abolia l’esclavitud.

Lincoln va rebre elogis de la crítica, amb moltes lloances adreçades a l’actuació de Day-Lewis. El desembre de 2012, la pel·lícula va ser nominada a set premis Globus d’Or, incloent-hi el de Millor Pel·lícula – Drama, Millor director per Spielberg i guanyant Millor Actor (Pel·lícula – Drama) per Day-Lewis. Als Premis Oscar 2012, la pel·lícula va ser nominada per a dotze premis, incloent-hi el de Millor Pel·lícula.

  • Emplaçament de la projecció: Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir, 3)
  • Data i hora: Divendres 17 de febrer a les 19:00
  • Serveis: WC, equip de so professional, pantalla
  • Aforament limitat
  • Activitat gratuïta

Leave a comment