News Ticker

Cinefòrum 16/09/2016; Mississippi burning-Crema Mississippi (Alan Parker) al Pati Llimona

 

mississippi-burning_movie-poster-01

Divendres 16 de setembre a les 19:00 a Pati Llimona, Tot-Història Associació Cultural organitza un cinefòrum  a partir de la pel·lícula Mississippi burning-Crema Mississippi projectada amb pantalla i equip de so de cinema.

Burning Mississippi és una pel·lícula nord-americana dirigida per Alan Parker l’any 1988 i protagonitzada per Gene Hackman, Willem Dafoe, Frances McDormand, Brad Dourif, Michael Rooker, Stephen Tobolowsky i R. Lee Ermey.

El 1964 en el petit poble de Jessup de l‘estat  de Mississippi als Estats Units, desapareixen tres activistes pels drets civils que lluiten pels drets d’igualtat. Dos d’ells són de raça blanca i un és un afroamericà. El FBI encarrega a dos agents que investiguin el cas. Un d’ells és Alan Ward, que prové del nord i és liberal, i el segon és Rupert Anderson, ex-sheriff d’un poble de Mississippi, un home cínic que coneix la societat del sud. Cadascun té la seva pròpia idea de com solucionar aquest afer, i junts topen contra un mur de silenci i de prejudicis racials per part de la població local i d’alguns membres del Ku Klux Klan. La pel·lícula està basada en fets reals.

Guanyadora d’un Oscar el 1989 a la millor fotografia, obtingué també l’Ós de Plata i un premi BAFTA.

  • Emplaçament de la projecció: Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir, 3)
  • Data i hora: Divendres 16 de setembre a les 19:00
  • Serveis: WC, equip de so professional, pantalla
  • Aforament limitat
  • Activitat gratuïta

Leave a comment