News Ticker

10 anys de la primera tertúlia d’història, apunta’t al sopar del 5 d’octubre per celebrar-ho

D(IS) M(ANIBVS)/ FABIAE / TERTVLLAE / NVTRICI. Traducció: Als déus Manes, de Fabia Tertulla, dida. Sepulcre de la noistra matrona, a la placa Vila Madrid de Barcelona.

D(IS) M(ANIBVS)/ FABIAE / TERTVLLAE / NVTRICI. Traducció: Als déus Manes, de Fabia Tertulia, dida. Sepulcre de la nostra matrona, a la placa Vila Madrid de Barcelona.

10 anys de la primera tertúlia d’història, el divendres 7 de març de 2008 ens reuníem per primera vegada 10 persones per parlar d’història a partir d’un llibre que ens havíem llegit. Des de llavors cada primer divendres de mes ho hem anat fent, i portem ja 82 llibres llegits.

Ara som molt més de 10 persones que ens reunim a fer tertúlia, aviat es van afegir altres, i d’aquelles primeres continuem la majoria.

“Som uns romàntics” va dir un dels grans tertulians (que darrerament trobem a faltar, i que esperem que es recuperi aviat) per la passió que mostrem per la història, la lectura i els llibres, per la necessitat que tenim de viure altres vides, i de compartir el coneixement una estona entre amics i amigues. Una tertúlia que cada primer divendres de mes es fa i es desfà, i en acabar tornem al present amb la melancolia dels viatgers del temps, d’aquells i aquelles que miren el passat com un moment fugit.

De la tertúlia va sorgir l’associació Tot Història, i vam començar a fer rutes i excursions, organitzar xerrades, a publicar una revista. Revista de la qual avui publiquem un article, una auca i un vers de commemoració dels 10 anys, escrits per la Júlia Costa. http://catxipanda.tothistoria.cat/

Reserva’t el divendres 5 d’octubre, aquell divendres després de la tertúlia d’història anirem a celebrar els 10 anys de l’entitat, farem una festa grossa en un club privat de la plaça reial que hem reservat en exclusiva per la festa, el preu del menú són 29,90 € (aperitiu de recepció, 1er plat, 2n plat, postres, beguda, cafè inclòs).

Soparem, recordarem els millors moments de l’entitat, i més sorpreses que anirem preparant.

Per apuntar-vos feu clic a Formulari